tarieven en vergoedingen

Tarieven

Individuele begeleiding d.m.v. coaching of therapie in mijn praktijk:

70 € per uur

Vergoedingen

Coaching en therapie kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden wanneer je aanvullend verzekerd bent. Je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig van  de huisarts. Het eigen risico is bij de aanvullende verzekering ook niet van toepassing. Klik op de link onderaan deze pagina om te kijken of jouw verzekeraar de kosten geheel of gedeeltelijk vergoedt.
Facturering vindt per maand plaats achteraf.

Bij annuleringen binnen 24 uur voorafgaand aan het gesprek worden de gehele gesprekskosten in rekening gebracht. Annuleringen binnen 48 uur kosten 18 €.

Wanneer je klachten van invloed zijn op je functioneren op het werk, kan je een verzoek indienen bij je werkgever om de kosten te vergoeden.

Vanuit de aanvullende verzekering worden bij de onderstaande verzekeraars de consulten vergoed. Vraag zonodig bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Mogelijk vragen ze dan naar mijn AGB-code:

AGB code Zorgverlener: 90049693

AGB code Praktijk:          90058084

Ik ben lid van de beroepsverenigingen LVPW en RBCZ en derhalve ook onderhevig aan het TCZ-tuchtrecht. Mijn licentienummer bij de RBCZ is 401216R.

kijk voor vergoedingen op: http://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars